Rád/a by som sa na tomto blogu dočítal/a viac informácií

4 Comments

  • Eva Portová - 13 years ago

    Dobrý den paní Gabriello, držíme dle Vámi přeložené knihy GAPS dietu třetí měsíc. Syn se opravdu zlepšil, držím zaťaté palečky ať to jde jen a jen takto dál kupředu.
    Chtěla bych se Vás touto cestou optat na nosní sprej methyl B12. Synovi jsem ho stříkala půl roku a opravdu šel viditelně kupředu, bohužel došlo k tomu, že "zdroj" už nebude dále objednávat. Chci Vás poprosit a optat se, jestli máte zkušenost se zasíláním spreje do ČR (vím, že se uchovává v ledničce, bude tedy nejspíše problém s dlouhavou dopravou), zda jste vůbec ochotna ještě přijímat další objednávky, popř. zda nemáte kontakt na někoho v ČR, kdo též objednává.
    Je to takový pokus, moc by nám to pomohlo, nechce se mi vzdávat naděje v lepší pokroky.
    Moc děkuju za případnou Vaší odpověď.
    Nashledanou Eva

  • Eva Portová - 13 years ago

    Dobrý den,
    znova strašně moc děkuji (jistě je nás víc :-) ) za překlad knihy :-) , a že se s námi dělíte o informace. Jste skvělá. :-) Škoda jen, že nemám čím bych přispěla do mlýna. Vše čerpám z knihy či co bylo již hlavně zde (kam docházím hlavně z důvodu nových gaps receptů) na blogu z receptů napsané. Gaps držíme měsíc a přestože máme i jiné potravinové doplňky, řekla bych, že na zlepšení stavu syna má svůj velký podíl. Rodič je šťastný za jakékoliv zlepšení. :-) Takže ještě jednou DÍKY za knihu a tento blog.
    Nashledanou Eva.

  • Eva Portová - 13 years ago

    Strašně moc Vám děkuji. Eva

  • Eva Portová - 13 years ago

    Dobrý den,
    jsem moc ráda, že mohu také nahlédnout do Vašich pěkných stránek, děkuji. Chtěla bych se Vás touto cestou optat na GABS dietu, kterou dle uveřejněných článků již pár týdnů praktikujete. Na konci z jedné Vašich stránek s recepty uvádíte, že připravujete knihu o této dietě (kde mimojiné bude i jedna kapitola recepty). Jelikož cizí jazyky neumím, v českém, slovenském prakticky nic není napsané ani v knize vydané (týkající se přímo této karbohydrátové diety), musím si nechávat texty "složitě" překládat. Strašně moc ráda bych znala dalšího rodiče, který tuto dietu svému dítěti zavedl a již praktikuje, jeho postupy se zavedením, recepty, zkušenosti, .... (na co si třeba dát pozor ...), zda Vám připravovaná kniha o dietě vyšla a je možné si ji od Vás zakoupit. Prosím pokud budete mít čas a chuť mi napsat na mail: eva.porto@seznam.cz Vaše zkušenosti, popř. se více zmíníte ve Vašich stránkách o dietě budu moc ráda. :-)
    Jsem matkou čtyřletého syna s PAS, dodáváme vitamíny, minerály, probiotikum, jsme několik měsíců na GFCF dietě, ... v současné době se snažím omezovat karbohydráty na nejméně o polovinu za den a časem až budu vědět víc (jak na to, recepty, syn si více na stravu přivykne), rádá bych začátkem roku, přešla na gabs dietu.
    Mějte se moc hezky, přeji co nejméně v tomto čase stonání a děkuji za případnou odpověď.
    Nashledanou Eva

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment