Türkiye Eskrim Federasyonu'nu başarılı buluyor musunuz?

20 Comments

  • soner - 15 years ago

    essskriminal yada mayyyvayy her ne isen ,fazla zahmet edip değişik nick ler arama sen kendine ŞAKA 1 ,2..3 de ,hepimiz anlarız...zeki afacan seni.

  • soner - 15 years ago

    Şu anda 777 sporcu var iki yıl önceye göre 230 azalmış ,ayrıca 200 sporcuda kulüplerinin kapatılması nedeniyle ferdi lisansa dönüştürülmüş,kulüp sayısıda 16 adet azalmış.(not ;federasyonun resmi rakamlarıdır)

  • maipenrai - 15 years ago

    öncelikle eskrimi sürekli takip eden birisi olarak ilk başta bir kurumun başarısı hakkında yorumlarınızı sunarken bu derece seviyesiz anlamsız yorumlar olduğu için sizleri kınıyorum. resmen sınıf tahtasına çevirip karalama kampanya sı başlatılmış durumda ama emin olun ki hak ve emek dogru yerini yine bulacaktır.Birbirini tanıyan insanların yüzlerine gülüp buralarda arkalarından atıp tutan bazı edepsiz şahıslar malesef ki ezikliklerini ancak burada gösterebiliyor. Amsterdamı örnek gösterek bilmiş taslayıp karalama yapacağınıza 2 sene önce ne kadar sporcumuz vardı şu an ne kadar var onu bi öğrenin.Aslında biliyorsunuz ama çıkarlarınız için işinize gelmiyor tabiki.soner sen ve senin gibiler bu tur sayfalar ve başarıların ağırlığı altında ezilip gidiceksiniz. ne yazık ki bu ülkede senin gibi insanlarla birlilkte yaşıyoruz...

  • Eskriminal - 15 years ago

    SONER arkadaşım hala 3. kişi olma gayretinizi takdirle karşılıyorum.
    Sağlığına dikkat et.....
    (ifade yukarıda şahsınıza aittir. Nov 15, 2008)
    sonra baskaları gibi vay bakalım senmisin beni tehdit eden diye bar bar bağırmayalım...

  • soner - 15 years ago

    Bu mösyö kriminal ,buraya her le'yorum yazdığında federasyonu başarılı bulan votes bir artıyor.Tek kişilik ordu mübarek.....Son yazdığınıda fransızcaya tercüme ettirselerya...

  • Eskriminal - 15 years ago

    AL mektuplarını ver mektuplarımı. BEnzetmeniz gayet güzel olmuş. Sİze katılıyorum. DAha az görüşelim.

  • Eskrim Aktüel - 15 years ago

    Eskriminal nicki ile yazan kişiye hep söylüyorum: "İnsan, karşısındakini kendi gibi bilirmiş."

    Her gün anket sonuçlarını denetleyen bu hasta ruhlu adamla uğraşmaktan çok sıkıldım.

    Ama yok yok! İtiraf ediyorum: Sonuçlar değiştirildi. Aynı kalemden çıkan eleştiriler farklı isimlerle yayınlandı.

    İşte ispatı: http://www.youtube.com/watch?v=fZ8alGucGU8

  • soner - 15 years ago

    Eskrim aktüel federasyonun yanısıra hakemler ve antrenörlerle ilğili iki anket daha yayımlamış,diğer anket sonuçlarına bakılırsa hakemler ve antrenörler % 85 gibi bir oranla başarısız bulunmuş.Aynı kitlenin katıldığı federasyon anketinde eger antrenörler ve hakemler başarısız bulunurda federasyon nasıl tam aksi yönde başarılı bulunabilir yada başarılı olabilir ,özellikle Amsterdam hezimetine rağmen...
    Eger bir maniplasyon varsa bu federasyon bünyesince yapılmış bir dezenformasyondur.Özellikle gsgm ve federasyon bünyesi çalışanları ,fikirdaşları ile bir iletişim sonrası,tüm gsgm bilgisayarlarından federasyonun başarılı olduğuna dair bir sonuç elde edilebilecek bir çalışma yapılabilir ...
    Özellikle internet medyasında dolu dolu federasyon çalışmalarına övgüler yazdırılırken bu da propagandanın küçük bir ayrıntısı olabilir.

  • soner - 15 years ago

    Asterdamdaki sonuçlardan sonra;
    S-Başarısız bulan 72 kişidemi şişirme(kriminalin tabiridir ) olabilir, başarılı bulan 113 kişidemi şişirme olabilir?
    S-eğer şişirme tabir edilen iş yapılsaydı başarılı ve başarısız bulanların yeri değişmezmiydi?
    Not;
    Bu tarz paranoya insanı "yahu, şimdi adam böyle böyle dedi ama hadi yalansa bu, hadi dezenformasyonsa..." şeklinde düşüncelere sevkederek paranoyaklaşmasında rol alan önemli bi etken.
    Saglığına dikkat et.....

  • Eskriminal - 15 years ago

    Bence sonuçlar değiştirildi. bu kadar insan yok camiada. Başarılı bulmayanların sayısı şişirilmiş.

  • Aykut - 15 years ago

    Anket yanlış zamanda yapılmış. Asıl şimdi açılmalıydı. O zaman görürdük, insana gurur mu veriyor yoksa utanç mı! Böyle % 80 başarı da olmazdı.
    Hem herkesin de haberi yok anketten. Herkese haber vermeli. ama nasıl?

  • soner - 15 years ago

    başarının göstergesi sonuç yani derecelerdir,amsterdam daki sonuçlara bakılırsa dibe vurmuş bir eskrim manzarasına başarılı denemez hele müsabakaya girmeden elenen yada kayıp olduğu ifade edilen idarecisi antrenörü sporcusu ile komple bir takım varsa ...Geçmiştede müsabakasını kaçıran bir iki ferdi müsabık olmuştu ancak bir takımın komple kaybolması inanılmaz bir olay ,şaka gibi.....

  • ankara eskrim - 15 years ago

    federasyon harika işlere imza atıyor genç ve başarılı yönetimi sonuna kadar destekliyoruz.

  • MYPEYK - 15 years ago

    Federasyon tarihi boyunca böyle atılım ve açılım görülmemişti. Başta yönetim kadrosuna ve ekibini tebrik eder başarılarının devamını dilerim.

  • Eskriminal - 15 years ago

    Ahmet nicki ile yazan arkadaş.
    Kem söz sahibine aittir...

  • ahmet - 15 years ago

    Yalakalar!

  • hasan kavanoz - 15 years ago

    Eskrim;tanımı ve spor anlayışı ile hayatımıza yeni girmesine nazaran,bu kısa zaman içinde gerek içimizde gerekse bu sporun asil duruşu,ve federasyon yetkililerinin bu duruşa katığı daha asil ve yoğun çalışma temposu,gerekse camianın bir bütün oluşu,tüm bu göstergeler ışığında Türkiyede bu da yapılıyormuş dercesine bu özveri,bu fedakarlık,bu iyi gelişmeler herşeyden önce ülkemiz adına insana gurur ve kişilik kazandırmaktadır.Her şeyden önce yeni yapılanmakta olan ve her geçen gün büyüyen gelişen bu camianın,ülkemize katacağı daha çok değerler ve hizmetler olacağından hiç şüphem yok.
    Bu yapılanmalar şu anki federasyonun olağanüstü gayretleri ve destekleri ile olmaktadır.Ben şahsım adına,Tabzon şehri adına,Ülkemiz adına ve en önemlisi teminatımız olan gençlik adına daha mükemmel çalışmalar olacağına yürekten inanıyor ve tüm kalbimle Eskrim Federasyonu na şükranlarımı sunuyorum.
    Hasan KAVANOZ

  • Eskriminal - 15 years ago

    Sonuçlar manuel olrak değiştirilmezse, gerçekden emeğin çalışmanın sonucu görülüyor diye düşünüyorum. Anketi düzenleyen, oy veren ve bu %80 yakın başarıyı yakalayan federasyon çalışanlarına tebrikler...

  • yazgül - 15 years ago

    çalışmalarında dolayı federasyonu tebrik ederim

  • Dr.Bizden Titiz - 15 years ago

    Trabzon Cumhuriyet kupasından yeni döndük. Federasyonu hafta sonu kampları, çokuluslu temaslarda gösterdiği özen, eskrimci çocuklarımıza çok sayıda açık turnuva olanağı yaratması, üyelerinin saygılı, yapıcı eleştiriye açık ve ilgili tutumu ile çok çok çok çok başarılı buluyor, başarılarının yeni dönemde de devamını diliyorum!
    sevgiyle,
    dr. bizden titiz- veli

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment